Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Новини от НАП - Видин

НАП награди победителите от „Влез в час с данъците“

18.07.2013 | Новини от Видин | Новини от НАП

Със своето есе, на тема “Данъците без, които не можем”, 15 годишната Надя Йорданова от Професионална гимназия “Проф. д-р. Асен Златаров” в гр. Видин спечели второ място по гласове на публиката в конкурса на НАП.

На 16 юли 2013 година Националната агенция за приходите награди победителите в конкурса „Данъците, без които не можем“. Шестимата финалисти от кампанията „Влез в час с данъците“ получиха своите награди на специална пресконференция. Победителите в конкурса бяха обявени от представители на журито, част от които са ТВ - водещият Део, актрисата Силвия Лулчева и моделът Диляна Попова. Според компетентното жури, 17-годишният ученик от Професионална гимназия по електроника и енергетика в Банско Антонио Банов спечели първото място в текстовата категория на конкурса с есето си, в което защитава тезата, че дори и на Марс „без данъци не може“.

Първото място във визуалната категория журито отреди на Миладин Дончев от ПМГ „Академик Н. Обрешков“, Бургас, за неговото видео на тема „Данъците, без които не можем“.

Конкурсът „Данъците, без които не можем“ е част от образователната кампания на НАП „Влез в час с данъците“, която се проведе с подкрепата на Министерство на образованието и науката и програмата „Глобални библиотеки“. В рамките на учебната година се проведоха над хиляда срещи между служители на НАП и около 22 000 ученици от цялата страна. Близо 100 данъчни служители се срещнаха с младежи на възраст между 14 и 18 години от 98 общообразователни училища в 28-те областни града в страната. В кампанията взеха участие и всички средни общообразователни училища от Област Видин.

Над 8 000 са последователите на кампанията на фенстраницата в социалната мрежа „Фейсбук“ (www.facebook.com/vlezvchas). В рамките на шест месеца всички онлайн фенове имаха възможност да се запознаят с интересни статии по важни за младите теми - „Кога трябва да започна сам да плащам здравните си вноски?“, ”Какво е значение на касовата бележка?”, “Кога декларираме пред НАП доходите си?“ и др. Всеки фен на страницата може да види коментарите на българските известни лица, които подкрепят инициативата в кратки блицинтервюта, достъпни и в канала на НАП в YouTube.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.