Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Бизнес статии

Грешки, които убиват бизнеса

16.05.2013 | Новини от Видин | Бизнес теми и новини

За да не умре бизнесът ви от вашите грешни действия – спрете ги, те изсмукват енергията на вашата компания.

business

Съсредоточете се върху работата, която действително ще произведе печеливш растеж.

Спрете да се обръщате внимание на лошите новини. Спрете да следите икономическите новини в продължение на две седмици и прекарайте повече време в комуникация с клиентите си. Резултатите ще са повече от блестящи. Защото ако вие сте в добри отношения с клиентите си – това е вашата икономика. Това увеличава продажбите ви, а не състоянието на икономиката в момента.

Прекратете спорна връзка Ако има някой или нещо в бизнесът ви, за което не сте сигурни на 100% или сте в процес на изчакване – прекратете го. Защо? Защото докато това е спорна връзка вие задържате продажби, губите. А в бизнеса е или всичко или нищо, място за компромиси има, но само във ваша полза.

Спрете да продавате някои от вашите продукти или услуги. Niraj Balasaria главен изпълнителен директор CEO на "Petron Pacific" с печалба повече от 15 милиона долара годишно, казва, че е спасил компанията си от бедствие като е спрял три нови продуктови линии. Неговият екип е бил ангажиран в твърде много посоки, което води до грешки. "Загубих много пари, просто защото излязох от моята основна компетентност", казва той. Сега е пренасочил вниманието си към трите най – успешните линии на компанията.

Не отговаряйте на и – мейлите си. Реално погледнато преглеждането, чистенето и отговарянето на писма в електронната поща си отнема доста време. Brian Scudamore главен изпълнителен директор CEO на "1-800-GOT-JUNK" с 100 милиона печалба годишно е установил това и е прехвърлил тази отговорност на помощника си. След като е прехвърлил това задължение на помощникът си, това е подобрило производителността му и като добър мениджър имал повече време да стимулира и вдъхнови екипа си. "Това ми даде време да се разхождам и да говоря с хората".та".

Спрете да ядете сами. Бизнес обядите са катализаторите на успешният бизнес. И да нямате за цел да спечелите нещо за бизнеса си, то просто се случва. Тогава идват идеите и на двете страни. По – благоприятно от това здраве му кажи!

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Новини от каталога

Ако желаете да получавате новини от Каталога, моля попълнете Вашия Email.


blog facebook
екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.