Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Иззети са 3,800 кг. тютюн и 280 къса цигари без бандерол

27.09.2013 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Нередовната акцизна стока е изета, на мъжа е съставен акт по Закона за акцизите и данъчните складове.

3,800 кг. тютюн и 280 къса цигари без български акцизен бандерол иззеха вчера служителите на реда при проверки в региона. В дома на Ц.В./66г./ в с.Карбинци белоградчишките полицаи открили и иззели четири плика с тютюн с общо тегло 2,600 кг. В хода на проверката били намерени и иззети пневматична пушка кал.5,5 мм. без номера с интервенция в цевта и 34 патрона кал.5,6 мм, съобщиха от ОД на МВР.

По случая е образувано досъдебно производство. При проверка в дома на жителка на гр.Белоградчик били намерени и изети половин килограм тютюн и 80 къса саморъчно направени цигари. По случая е образувана преписка. При извършена проверка на ул.”Арда” в областния град служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност” открили у 62-годишен видинчанин 0.700 кг. тютюн и 200 къса цигари „LD” със сръбски бандерол. Нередовната акцизна стока е изета, на мъжа е съставен акт по Закона за акцизите и данъчните складове.

Тази сутрин, около 06.25 часа, на ул.”Цар Иван Асен ІІ” служители на РУП-Видин спрели за проверка лек автомобил „Мерцедес”, управляван от видинчанина К.В./54г./. В колата били намерени 1400 къса цигари „Merilyn Slims” без български акцизен бандерол. Цигарите са иззети, на мъжа е съставен акт по Закона за акцизите и данъчните складове.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.