Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Двама видинчани са задържани с полицейска мярка за срок до 24 часа

02.10.2013 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Срещу авторите на криминалните деяния са образувани бързи производства.

Видинчаниът С.Т./37г./ е задържан за кражба с полицейска мярка за срок до 24 часа. На 30 септември в 23.58 часа жителка на областния град сигнализирала в полицията за това, че чува шум от къртене в района на строеж на ул.”Начо Цанов”. Пристигналите на мястото полицейски служители установили видинчанина С.Т. и чувал пълен със свалени проводници от вътрешната инсталация на сградата. Чувалът с проводниците е предаден за отговорно пазане на собственика на строежа. Стойнотта на щетата е в процес на установяване. Срещу автора на деянието е образувано бързо производство, съобщиха от ОД на МВР.

Видинчанинът И.Б./33г./ и Б.П./18г./ от с.Бела Рада са задържани с полицейска мярка за срок до 24 часа за хулиганство и нанесен побой. Вчера, в 15.50 часа, чрез тел.112 в дежурната част на полицията е получен сигнал от 21-годишна жителка на с.Бела Рада за нанесен й безпричинен побой на обществено място в селото. Пристигналите на мястото полицейски служители установили и задържали авторите на деянието. Пострадалата е настанена във видинската болница, без опасност за живота. Работата по случая продължава, в РУП-Видин е образувано досъдебно производство.

Кражба на преносим компютър е извършена от помещение на Дирекция „Социално подпомагане” в с.Арчар. В помещението било проникнато на 30 септември срещу 1 октомври чрез взломяване на стъкла на мазе и вътрешна врата. Случаят се разследва от РУП-Видин, образувано е досъдебно производство.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.