Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

56-годишен видинчанин е уличен в кражба

10.10.2013 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

56-годишният мъж е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа. По случая в РУП-Кула е образувано досъдебно производство.

Видинчанинът Б.Н./56г./-криминално проявен и осъждан е уличен в кражба. На 8 октомври в 08.30 часа в дежурната част на кулската полиция е получен сигнал от служител на фирма за извършена кражба на тръба с дължина 25 метра от фирмен лозов масив в местността „Швърлик” в землището на с.Бойница. В резултат на предприетите незабавни оперативно-издирвателни мероприятия и процесуално-следствени действия е установен автора на деянието. 56-годишният мъж е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа. По случая в РУП-Кула е образувано досъдебно производство, съобщиха от ОД на МВР.

Сигналът е получен на 8 октомври в 08.30 часа в дежурната част на кулската полиция от служител на фирма за извършена кражба на тръба с дължина 25 метра от фирмен лозов масив в местността „Швърлик” в землището на с.Бойница. Предприети са оперативно-издирвателни действия за установяване автора на деянието. По случая в РУП-Кула е образувано досъдебно производство.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.