Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

31 МПС са проверени при полицейска операция във Видин

15.10.2013 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Констатирани са 12 нарушения по Закона за движение по пътищата.

531 мотрони превозни средства проверили служителите на реда в хода на проведени специализирани полицейски операции на 11 и 14 октомври на територията на РУП-Видин. Констатирани били 12 нарушения по Закона за движение по пътищата – за техническа неизправност на МПС са санкционирани петима водачи, без поставен обезопасителен колан били трима, с нередовни документи - двама, други двама шофьори били санкционирани за управление на автомобили без включени светлини. Съставени са три акта и наложени 10 глоби по фиш по Закона за движение по пътищата и два акта по Кодекса за застраховането, съобщиха от ОД на МВР.

Бързо производство е образувано срещу видинчанина Д.Д./20г./. На 11 октомври в областния град мъжът управлявал четириколесно превозно средство „Джилинг Жла” без свидетелство за управление на МПС в едногодишен срок от наложено му по административен ред наказание за същото деяние.

Бързо производство е образувано срещу Е.К./42г./ от с.Раброво. На 12 октомври по ул.”Цар Симеон Велики” в областния град мъжът управлявал лек автомобил „Опел” след употреба на алкохол 1,91 промила – установено по надлежния ред с алкотест дрегер.

На 14 октомври в РУП-Кула с полицейска мярка за срок до 24 часа е задържан Л.И./33г./ от гр.Белоградчик. Снощи, около 21.20 часа, на ул.”Марица” в гр.Кула след употреба на алкохол мъжът предизвикал пътно-транспортно произшествие с материални щети с други два автомобила. Водачът е тестван с дрегер, пробата отчела 2,33 промила. По случая е образувано бързо производство.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.