Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Разкрити са престъпления във Видин и региона

15.10.2013 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

По случаите работят РУП-Видин и служители на участък „Полиция”-гр.Брегово.

На 17 октомври в 04.15 часа чрез тел.112 е получен сигнал за взломяване на вратите на гаражни халета на ул.”Васил Левски” в областния град. Пристигналите на мястото полицейски служители установили, че има взломяване на пет входни врати. В резултат на проведените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия е установен автора на деянието – криминално проявеният видинчанин М.И./22г./. Мъжът е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа. По случая работи РУП-Видин, съобщиха от ОД на МВР.

Трима жители на с.Арчар – Т.Н./26г./, М.С./25г./ и Н.Й./27г./ са заловени вчера, докато извършвали незаконни разкопки на територията на античен град Рациария в землището на селото. От местопроизшествието са иззети металотърсач и лопата. По случая в РУП-Видин е образувано досъдебно производство.

Служители на участък „Полиция”-гр.Брегово разкриха авторите на кражби на земеделска продукция, извършени в края на м.септември т.г. Двама жители на с.Балей сигнализирали за кражба на грозде от лозов масив в местността „Зелена”. Установени са авторите на посегателството – Ц.К./28г./, И.Л./27г./ и 35-годишната А.Т. от с.Ново село и А.Д./31г./ от с.Неговановци. Заведените по случая две преписки са изпратени в Районна прокуратура-Видин с мнение за образуване на досъдебно производство.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.