Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

80 метра кабел е изкопан и откраднат в с.Новоселци

24.10.2013 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Стойността на нанесената щета е в процес на установяване. По случая работи РУП-Видин.

На 23 срещу 24 октомври в с.Неговановци неизвестно лице чрез срязване извършило кражба на меден ел. проводник от едно междустълбие на мрежа „ниско напрежение” с дължина около 80 метра. Стойността на нанесената щета е в процес на установяване. По случая работи РУП-Видин, образувано е досъдебно производство, съобщиха от ОД на МВР.
1680 къса цигари без бандерол иззеха вчера служителите на реда при проверки в гр.Видин. Около 08.10 часа на ул.”Разлог” бил спрян за проверка лек автомобил „Форд Ескорт”, управляван от 62-годишен видинчанин. В колата били открити 1280 къса цигари „Raquel”, „My Way Gold” и „Marble”. На мъжа е съставен акт по Закона за акцизите и данъчните складове. Нередовна акцизна стока била намерена и в дома на 46-годишна видинчанка в ж.к.”Заводско селище” – 400 къса цигари „R.G.D.”. На жената е съставен акт по Закона за акцизите и данъчните складове.

На 23 октомври в гр.Белоградчик на ул.”Васил Левски” полицейски служители спрели за проверка два товарни автомобила „ЗИЛ”– единият с видинска регистрация, а другия без регистрационни табели. В тях били превозвани общо 18 куб.м. дърва за огрев без контролна горска марка и превозен билет. При извършена справка е установено, че регистрационните табели на „ЗИЛ”-а са издадени за друго МПС. Автомобилът бил управляван от В.С./52г./ от Белоградчик, а в кабината пътували още двама жители на града. Автомобилът без регистрационни табели бил управляван от А.А./38г./ от Белоградчик, в кабината е установен друг негов съгражданин. Товарните автомобили и дървата са иззети по надлежния ред. В.С. е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа. Срещу двамата шофьори са образувани бързи производства.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.