Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Катастрофа с двама пострадали на бул.”Панония” във Видин

02.07.2013 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Мъжете са с черепно-мозъчни травми и опасност за живота.

На 2 юли в 00.11 часа чрез тел.112 в дежурната част на полицията е получен сигнал за катастрофа на бул.”Панония” в областния град. Пристигналите на мястото полицейски служители установили на булеварда, след кръговото кръстовище посока ул.”Широка”, върху разделителната ивица на пътното платно претърпял пътно произшествие със значителни материални щети лек автомобил „Мерцедес” с видинска регистрация, собственост на И.И./39г./. В непосредствена близост до колата в безпомощно състояние лежали собственика на превозното средство и 39-годишния И.Н.

Двамата са транспортирани незабавно от екип на спешна помощ и настанени за лечение във видинската болница. Мъжете са с черепно-мозъчни травми и опасност за живота. Към момента не е установено кой е управлявал автомобила. Работата по изясняване на обстоятелствата около пътния инцидент продължава.

16 моторни превозни средства проверили служителите на реда в хода на специализирана полицейска операция, проведена вчера за времето от 14.30 до 16.30 часа на територията на РУП-Видин. Констатирани били четири нарушения на Закона за движение по пътищата. Двама водачи са санкционирани за техническа неизправност на МПС, а двама били с нередовни документи. Наложени са четири глоби по фиш.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Новини от каталога

Ако желаете да получавате новини от Каталога, моля попълнете Вашия Email.


blog facebook
екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.