Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Шест пожара са горели във видинско

15.07.2013 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Автомобили на РСПБЗН–Видин са участвали в ликвидирането на пожарите.

На 13 юли в 02.05 часа в с.Флорентин възникнал пожар в селскостопанска сграда. Огънят унищожил 40 кв.м. от сградата и 10 домашни птици. Причината – късо съединение. В потушаването на пожара е участвал един автомобил на РСПБЗН-Видин.

На 13 юли в 13.45 часа при пожар в землището на с.Буковец били унищожени три декара лозе. Спасени са шест декара лозе. Причината – небрежност при боравене с открит огън. В потушаването на пожара са участвали два автомобила на РСПБЗН-Видин.

На 13 юли в 14.37 часа в с.Неговановци възникнал пожар в стопанска постройка. Огънят унищожил постройката, бали люцерна, мебели и домашно имущество. Причината – небрежност при боравене с открит огън. Спасени са намиращите се в непосредствена близост две сгради. В потушаването на пожара е участвал един автомобил на РСПБЗН-Видин.

На 13 юли в 15.54 часа при пожар в землището на с.Кутово били унищожени 11 декара пшеница. Спасени са 20 декара пшеница. Пожарът тръгнал от нерегламентирано сметище, причината – небрежност при боравене с открит огън. В потушаването на огъня са участвали три автомобила на РСПБЗН-видин.

На 13 юли в 23.27 часа в гр.Видин възникнал пожар в апартамент в к-с”Крум Бъчваров”. Огънят унищожил легло и завивки. Причината – небрежност при боравене с открит огън. Спасено е жилището. В потушаването на пожара са участвали два автомобила на РСПБЗН-Видин.

На 14 юли в 17.53 часа при пожар в землището на гр.Дунавци, местността „Под село” били унищожени два декара пшеница. Спасени са осем декара пшеница. Пожарът е тръгнал от намиращото се в близост нерегламентирано сметище, причината – небрежност при боравене с открит огън. Два автомобила на РСПБЗН–Видин са участвали в ликвидирането на пожара.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Новини от каталога

Ако желаете да получавате новини от Каталога, моля попълнете Вашия Email.


blog facebook
екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.