Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Видин е най-престъпен град, Смолян най-спокоен

17.07.2013 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Вътрешният министър Цветлин Йовчев и главният секретар на МВР Светлозар Лазаров представиха в МВР интерактивната карта на престъпността.

Видин е градът с най-много престъпления спрямо броя на населението, а Смолян е с най-малко бандитски посегателства, показва интерактивна карта на престъпността, представена вчера от шефа на Дирекция "Координация и информационно-аналитична дейност" (ДКИАД) Николай Крушков, съобщи 24 часа.

Той заедно с вътрешния министър Цветлин Йовчев и главния секретар Светлозар Лазаров обявиха първите резултати от изпълнението на програмата на МВР.

На специално разработената цветна карта експерти са нанесли всички критични зони и области в страната, в които стават най-много престъпления за първите шест месеца. Данните са въведени въз основата на точни цифри. В червен цвят са отбелязани местата с по-голяма концентрация на престъпления, а в по-светъл съответно по-малко опасните места.

Според данните Видин води класацията по брой на престъпленията, отнесено към 100 000 души. Анализите показват още, че градът води с 1683 престъпления, като след него остават Бургас, Варна, Плевен, София и др. Във Видин имаме сериозен проблм с битовата престъпност и ние ще обърнем внимание на това, обясни Йовчев.

Според абсолютния брой на извършените престъпления обаче на първо място очаквано е СДВР. Столицата води със 17 316 бандитски просегателства, следват Варна с 6993, Бургас 6747, Пловдив 5363 престъпления. Любопитно обаче е, че по брой на престъпленията на 100 000 души Пловдив е на едно от последните места.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Новини от каталога

Ако желаете да получавате новини от Каталога, моля попълнете Вашия Email.


blog facebook
екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.