Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

ПТП и разкрита кражба във видинско

22.07.2013 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Възникнало пътно-транспортно произшествие и една разкрита кражба във видинско.

На 21 юли, около 19.06 часа, на околовръстния път на гр.Видин, в района между кръстовищата с пътя за с.Новоселци и с пътя за с.Рупци, възникнало пътно-транспортно произшествие. Мотоциклед "Пиаджо" с видинска регистрация, управляван от Е.К./40г./ от с.Кошава блъска пресичащия пътното платно 10-годишен пешеходец. Детето е с фрактура на горен ляв крайник. Причината за пътния инцидент е в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство.

Видинчанинът В.Д./31г./ е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа. Мъжът е учичен в кражба, извършена във времето от 17.00 часа на 20 юли до 10.00 часа на 21 юли, от частен гараж на ул."Поп Русинов" в областния град. Обект на посегателството били три алуминиеви джанти, два велосипеда и шлайф машина. Стойността на откраднатото е в процес на установяване. По случая работи РУП-Видин, образувано е досъдебно производство.

Във времето от 14.00 часа на 20 юли до 08.00 часа на 21 юли от павилион във видинския пазар неизвестно лице, чрез взломяване на стъкло на гише, извършило кражба на 25 кутии цигари и 60 пакетчета дъвки. Стойността на откраднатото е в процес на установяване. По случая работи РУП-Видин, образувано е досъдебно производство.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.