Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Малолетен инсценира грабеж

26.07.2013 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Малолетно момче инсценира грабеж, установиха криминалисти.

Вчера в 12.35 часа жителка на гр.Грамада съобщила в полицията, че 9-годишно момче е завързано за дърво в двора на къщата му. Към мястото незабавно потеглили полицейски екипи и психолог от ОДМВР-Видин. Пред служителите на реда малолетният разказал, че непознат мъж го завързал за дървото в двора и отнел преносимия му компютър. В хода на разследването е установено, че момчето разглобило лаптопа и след като не успяло да го сглоби взело решение да инсценира грабеж. Детето укрило преносимия компютър в гардероба, след което само се завързало за дървото. Работата по случая продължава, в РУП-Кула е образувана е преписка. Предстои да бъде сезирана и Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.

Видинският районен съд е наложил административно наказание „глоба” в размер на 300 лева на Т.Т./42г./ от гр.Брегово. Наказанието е наложено по Указа за борба с дребното хулиганство – на 24 юли, около 19.40 часа, в с.Генерал Мариново мъжът след употреба на алкохол отправял обидни думи към собствениците на хранителен магазин.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.