Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Три пътно-транспортни произшествия са станали във видинско

26.07.2013 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Образувани са досъдебни производства, съобщиха от ОД на МВР.

На 25 юли, около 11.20 часа, по пътя между селата Извос и Боровица лек автомобил "Волво" с врачанска регистрация, управляван от М.М./36г./, нарушавайки правилата за движение навлиза в насрещната лента и блъска лек автомобил "Фолксваген", управляван от 38-годишна шофьорка от гр.Монтана. Жената е с фрактура и комоцио, без опасност за живота. Водачът на "Волво"-то е тестван с дрегер, пробата е отрицателна. По случая работи РУП-Белоградчик, образувано е досъдебно производство.

На 25 юли, около 13.55 часа, в гр.Видин на ул.”Преславска” видинчанинът В.Г./24г./, управлявайки мотоциклет „Ямаха” с несъобразена скорост губи контрол над превозното средство и пада на пътното платно. Пострадал е возещия се на мотоциклета 33-годишен мъж от с.Кутово. Същият е транспортиран във видинската болница, установена е фрактура на горен крайник, и след оказана медицинска помощ е освободен без опасност за живота. Водачът е тестван с дрегер, не е отчетено наличие на алкохол. Взета му е и кръвна проба. По случая е образувано досъдебно производство.

На 25 юли, около 19.10 часа, възникнало пътно-транспортно произшествие на около 100 метра след кръстовището с главен път Е-79 посока гр.Дунавци. Лек автомобил „ВАЗ”, управляван от видинчанина Х.М./27г./ движейки се с несъобразена скорост застига и блъска с предната си част движещото се в същата посока пътно-превозно средство, теглено от животинска тяга. В резултат на удара е пострадал водача на каруцата – 66-годишен от гр.Дунавци. Мъжът е транспортиран във видинската болница, установена е фрактура на долен крайник и след оказана медицинска помощ е освободен без опасност за живота. Водачите са тествани с дрегер, не е отчетено наличие на алкохол. По случая е образувано досъдебно производство.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.