Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Две пътно-транспортни произшествия във видинско

05.08.2013 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Досъдебно производство е образувано и по двете произшествия.

На 3 август, около 08.55 часа, на третокласен път между селата Кошава и Сланотрън е станала катастрофа, съобщиха от ОД на МВР-Видин. Лек автомобил „Пежо” управляван от 18-годишната видинчанка Д.Й.(водач категория В със стаж 1 месец и 13 дни), движейки се с несъобразена скорост напуска пътното платно и спира принудително в затревена канавка. Нанесени са значителни материални щети на превозното средство. Във видинската болница са транспортирани пътувалите в колата три 18-годишни момичета. Две от тях са прегледани и освободени, а третата е настанена за лечение с фрактура и временна опасност за живота. Водачката е тествана с дрегер, не е отчетено наличие на алкохол. По случая е образувано досъдебно производство.

На 4 август, около 18.00 часа, в гр.Видин на ул.”Дунавска” е възникнало пътно-транспортно произшествие. Лек автомобил „Мерцедес” управляван от видинчанина И.И./55г./ при движение с несъобразена скорост блъска 6-годишно момиче, пресичащо пътното платно. Пострадалото дете е настанено за лечение във видинската болница с временна опасност за живота. Водачът е тестван с дрегер, пробата отчела показание 0,82 промила. Взета е и кръвна проба. На шофьора е съставен акт по ЗДвП. По случая е образувано досъдебно производство.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.