Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

ПТП и две бързи производства във видинско

07.08.2013 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Възникнало е пътно-транспортно произшествие с 52-годишен велосипедист и образувани две бързи производства във видинско.

На 6 август около 13.00 часа в гр.Видин на кръстовището на улиците ”Цар Иван Асен ІІ” и „Незабравка” възникнало пътно-транспортно произшествие. Лек автомобил „Ситроен” управляван от В.Ц./46г./ от с.Буковец предприема маневра изпреварване на движещия се пред него 52-годишен велосипедист от гр.Видин. Велосипедистът променил внезапно посоката на движение, за да завие на ляво и се блъснал в дясната страна на изпреварващата го кола. Видинчанинът е настанен в болница с фрактура, без опасност за живота. Двамата мъже са тествани с дрегер, пробите им не отчели наличие на алкохол. По случая е образувано досъдебно производство, съобщиха от ОД на МВР-Видин.

Бързо производство е образувано срещу М.С./35г./ от с.Майор Узуново. На 4 август около 17.30 часа по ул.”Разлог” в областния град мъжът управлявал лек автомобил „Опел” след употреба на алкохол 2,09 промила - установено по надлежния ред с алкотест дрегер.

Бързо производство е образувано срещу Т.Т./41г./ от с.Градец. На 6 август около 09.20 часа по ул.”Васил Левски” в областния град мъжът управлявал лек автомобил „Фолксваген” след употреба на алкохол 2,40 промила - установено по надлежния ред с алкотест дрегер.

21 мотрни превозни средства проверили вчера пътните полицаи и констатирали 12 нарушения на Закона за движение по пътищата в хода на специализирана полицейска операция проведена за времето от 08.30 до 11.00 часа на територията на гр.Видин. Установен е един неправоспособен водач, един водач употребил алкохол, за техническа неизправност на МПС е санкциониран един шофьор, седем били без поставен обезопасителен колан. Съставени са два акта и наложени осем глоби по фиш.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.