Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Видинчанин е задържан за кражба от търговски обект

08.08.2013 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Автора на посегателството е 26-годишен мъж.

26-годишен видинчачанин е задържан тази нощ за кражба. В 01.05 часа жител на областния град сигнализирал чрез тел.112 в полицията, че видял как неизвестно лице извършва кражба от търговски обект на ул.”Екзарх Йосиф”, съобщиха от ОД на МВР-Видин.

В резултат на предприетите незабавни оперативно-издирвателни мероприятия на ул.”Теодосий Търновски” е установен автора на посегателството – В.Ц./26г./. Непосредствено до него са намерени откраднатите стек с бутилки бира и банани. Мъжът е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа.

По случая в РУП-Видин е образувано бързо производство.

На 7 август в 08.00 часа в дежурната част на кулската полиция е получен сигнал за това, че около 01.30 часа в с.Цар Петрово неизвестно лице предизвикало пожар в плевня на частен имот. Изцяло е унищожена дървената конструкция на плевнята, 10 бали сено, дървен материал и около 3 куб.м. дърва за огрев. Огънят е обхванал намиращата се в съседство къща, унищожена е покривната й конструкция, две стаи и покъщнина. В потушаването на пожара са участвали два автомобила на РСПБЗН-Кула. На местопроизшествието е извършен оглед. Стойността на щетите е в процес на установяване. По случая работи РУП-Кула, образувано е досъдебно производство по чл.330, ал.1 от НК.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.