Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Разкрито престъпление и едно осъдено лице във видинско

12.08.2013 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Приключило е разследването по досъдебно производство образувано срещу двама жители на гр.Димово.

На 09.08.2013г. е приключило разследването по досъдебно производство образувано срещу лицата Р.М./24г./ и срещу М.К. /21 г./ и двамата от гр.Димиво, за това, че на 21.12.2012г. в гр.Димово в съучастие като съизвършители са отнели от владението на С.К. движими вещи на обща стойност 14.00 лева, като употребили за това сила. Досъдебното производство е изпратено на Окръжна прокуратура с мнение за повдигане на обвинение на лицата, съобщиха от ОД на МВР.

На 09.08.2013г. Кулски районен съд е наложил глоба в размер на двеста лева на лицето Ц.П. /44г./ от гр.Грамада, за това, че на 08.08.2013г. около 17.30 ч. в гр.Грамада в кафе-бар "Ловеца" е отправил псувни и нецензурни думи към служители на РУП-Кула, при изпълнение на служебните им задължения.

На 09.08.2013г. в гр. Видин в 09.15ч. след получен сигнал за притежаване и разпространение на цигари без български акцизен бандерол в района на общински пазар гр.Видин е извършена проверка на лицето С.К. /34г./ от гр.Видин, при която у него са намерени и иззети 5 кутии /100 къса/ цигари марка "DON" и 5 кутии марка "TORRO" /100 къса/ без български акцизен бандерол. Цигарите са иззети по надлежният ред и на лицето е съставен фиш за митническо нарушение.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.