Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Мъж е настанен в МБАЛ"Св. Петка" - Видин след възникнало ПТП

12.08.2013 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

ПТП е възникнало между лек автомобил и 32-годишен велосипедист.

На 09.08.2013 год. около 21.00 часа, в с. Новоселци, обл.Видин на ул."Първа" е възникнало ПТП между лек автомобил марка "Пежо", движещ се в посока изхода на селото към околовръстен път, управляван от А.Я. /71г./ от гр. Видин, и насрещнодвижещия се отляво по посока на движението си в същата пътна лента велосипедист Р.Ц. /32г./ от с. Новоселци, при което велосипедистът се удря в десния преден калник на автомобила и пада на пътното платно. Пострадалият е транспортиран в ЦСМП-Видин, където е установено, че вследствие на възникналото ПТП има две счупени ребра, изместена ключица и въздух в белите дробове. Лицето е настанено в хирургично отделение на МБАЛ"Св. Петка" - Видин без опасност за живота. На велосипедиста е взета кравна проба за установяване наличие на алкохол. Водачът на лекия автомобил е изпробван с техническо средство, което не е отчело наличие на алкохол, като впоследствие същият е дал и кръв за медицинско изследване. По случая е образувано досъдебно производство, съобщиха от ОД на МВР.

На 09.08.2013 г за времето от 08.30 ч до 11.00 ч на територията на гр.Видин бе проведена специализирана полицейска операция по безопасността на движението, в хода на която са проверени 18 МПС и 18 лица. Установени са общо 7 нарушения по ЗДвП: употреба на алкохол - 1, техническа неизправност-4, управление на МПС без светлини-2. Съставени са- 6 фиша и 1 акт по ЗДвП.

За времето от 18.00ч до 22.00ч. на 10.08.2013г. и от 21.00ч. на 10.08.2013г. до 01.00ч. на 11.08.2013г. на територията на РУП-Кула е проведената специализирана полицейска операция, в хода на която са проверени 40 МПС и 52 лица, от тях две лица чужди граждани със статут на бежанци , като са съставени 4 броя фиша по ЗДвП.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.