Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Мъж е заловен да шофира с 2,08 промила алкохол

15.08.2013 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Мъжът е заловен след проверка – установена по надлежния ред с алкотест дрегер.

Бързо производство е образувано срещу В.Ц. /39г./ от с.Пешаково, обл.Видин. На 14 август около 3,50 часа в гр.Видин по ул.”Екзарх Йосиф І” в посока ул.”Редута” мъжът управлява лек автомобил „Фолксваген-Голф” след употреба на алкохол 2,08 промила – установено по надлежния ред с алкотест дрегер, съобщиха от ОД на МВР.

На 14.08.2013 г. за времето от 09.00ч. до 11.00ч. на територията на гр.Видин бе проведена специализирана полицейска операция по безопасността на движението, в хода на която са проверени 16 МПС и 17 лица. Установени са общо 7 нарушения по ЗДвП, от тях: за техническа неизправност - 5, за управление на МПС без поставен обезопасителен колан - 1 и други нарушения - 1. Съставени са 2 акта по ЗДвП и 4 фиша.

За времето от 23.00ч. на 14.08.2013г. до 03.00ч. на 15.08.2013г. на територията на гр.Дунавци от служители на РУП-Видин бе проведена специализирана полицейска операция по линия противодействие на криминалната престъпност. В хода на операцията са проверени 11 лица, 4 МПС и 2 питейни заведения. Съставени са 2 акта по Закона за българските лични документи.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.