Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Иззети са оръжие, взривни материали и боеприпаси

16.08.2013 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

По случая в РУП- Кула е образувано досъдебно производство.

На 15.08.2013г. в резултат на получени оперативни данни са извършени процесуално-следствени действия - 2бр. претърсвания и изземвания в с. Старопатица, общ.Кула, като в имот, стопанисван и ползван от лицето М.М. /26г./ се намериха и иззеха 7 стръка със зелена листна маса с височина от 150 см. до 240 см. При извършеното претърсване в жилищна сграда, гараж, стопански постройки и дворно място, където живее лицето, се намериха и иззеха 2 броя стръка със зелена листна маса с височина от 90 см. до 120см, 2 бр. самоделно изработени и разглобени пушки с неустановена марка и калибър, 3 бр. цеви за огнестрелно оръжие, 1бр. газов пистолет с премахната фабрична муфа, марка "BLOW MAGNUM" с 11бр. патрони в пълнителя, от които 3 с набита сачма в тях и боеприпаси както следва: 35 бр. ловни патрони, кал. 12мм., 1 бр. ловен патрон, кал. 16мм. и 3 бр. бойни патрони с неустановен калибър. При направения наркополеви тест цялата намерена и иззета зелена листна маса реагира на канабис. По случая в РУП- Кула е образувано досъдебно производство, съобщиха от ОД на МВР.

На 15.08.2013 г. в РУП-Видин за срок до 24 часа е задържан М.В. /47г./ от с.Градец, уличен като извършител на кражба на битови вещи от частен дом в с.Рупци.
На 15.08.2013 г. в РУП-Видин за срок до 24 часа е задържано лицето М.Ц. /42г./ от с.Арчар за извършена кражба на велосипед в гр.Видин на ул."Широка".
На 16.08.2013 г. в РУП-Видин за срок до 24 часа е задържано лицето Н.С. /37г./ от гр-Грамада за проява на дребно хулиганство в гр. Дунавци.

На 15.08.2013г. около 05.20ч. в РСПБЗН-Кула е получен сигнал, че в гр.Кула неизвестен извършител е направил опит да запали едноетажна масивна жилищна сграда, от около 40 кв.м, находяща се на ул."Кирил и Методий". При извършения оглед на местопроизшествието е установено, че е запалена подова настилка- балатум и е изгоряла част от него - 4 кв.м. По случая в РУП-Кула е образувано досъдебно производство.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.