Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Взломни кражби и грабеж са извършени във Видин

19.08.2013 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

В РУП-Видин работата по случаите продължава.

На 17.08.2013г. около 23.30ч. в РУП-Видин лицето Л.Н. /18г./ от гр. Видин, заявява, че около 23.00ч. на 17.08.2013г. й е извършен грабеж до ресторант "Бонония", в градската градина от неизвестен извършител, чрез издърпване на чанта, с около 32 лв. и лични документи на нея и приятеля й Ц.Ц. /19г./ от гр. Видин, след което се е отеглил в неизвестна посока. В РУП-Видин работата по случая продължава, съобщиха от ОД на МВР.

На 17.08.2013г. в ОДМВР-Видин е получен сигнал от охранителна фирма за получен сигнал по СОТ на охраняван от тях обект - магазин, находящ се в гр. Видин, ул. "Пазарска", задействан в 06,04 ч. Пристигайки на място служителят на охранителната фирма е установил, че входната врата на магазина е взломена. В хода на огледа се установи, че от магазина са отнети сумата от около 100 лв. и неустановен брой SIM-карти на мобилен оператор. По случая е образувано досъдебно производство.

При проведената на 16.08.2013 г. полицейска операция за противодийствие на контрабандата и разпространението на акцизни стоки - тютюневи изделия и алкохолни напитки, без български акцизен бандерол, на територията на ОДМВР-Видин, са извършени проверки и установени следните нарушения: проверени са 149 лица, 107 МПС, 3 търговски бази, 40 търговски обекта и 2 пазара. Установени са 4 издирвани лица. Съставени за общо 11 акта за установяване на административни нарушения и 2 фиша по ЗДвП, по Наредба № 1 за опазване на обществения ред в Община Видин, по ЗБЛД и по ЗАДС. Иззети са 5000 къса цигари.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.