Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Две пътно-транспортни произшествия са станали във видинско

20.08.2013 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Пострадалите в двата инцидента са без опасност за живота.

На 19.08.2013 г. около 08.10 ч. в гр.Грамада на ул."Н.Й.Вапцаров" е възникнало пътно-трнспортно произшествие, с участието на лек автомобил марка "Форд-Орион " с видинска регистрация, собственост на М.П. /36г./ и управляван от М.И. /61г./ от гр.Грамада. Поради здравословни причини водачката губи съзнание по време на управление, като се блъска челно в насрещно движещ се автобус "Хюндай Каунти" със софийска регистрация, собственост на МОН-София и управляван от М.М. /57г./ от гр.Грамада. Причинена е средна телесна повреда на водачката на лекия автомобил, изразяваща се в комоцио и рана на главата. Същата е настанена в хирургично отделение на МБАЛ"Св.Петка"- Видин без опасност за живота, взета е кръвна проба. Водача на автобуса е тестван за алкохол на място на алкотест-дрегер, който не е отчел наличие на алкохол.

На 19.08.2013 год., около 01:30 часа, между с.Орешец и с.Медовница, при управление на лек автомобил "Опел Кадет" със софийска регистрация, неправоспособният водач С.М. /20г./, нарушил правилата за движение, като причинил телесна повреда на Д.Ц. /23г./ от с.Воднянци, общ.Димово Пострадалият е транспортиран в МБАЛ "Света Петка" гр. Видин, където е настанен за лечение с комоцио, фрактура на ключица, счупено ребро и счупен зъб, без опасност за живота. По случая в РУП-Белоградчик е образувано досъдебно производство.

Бързи производства са образувани за управление на МПС след употреба на алкохол. На 18 август видинчанинът Ц.Ц. /26г./ в гр. Видин по ул. "Цар Иван Асен ІІ" в посока от изхода на гр. Видин към бул. "Панония" управлява лек автомобил марка "Фолксваген" с концентрация на алкохол в кръвта 1,44 промила, установено по надлежния ред с техническо средство алкотест дрегер.

На 17.08.2013г. в 03.25 ч. в гр. Видин, ул. "Бдин", Ц.Ц. /37г./ от гр.Видин управлява лек автомобил марка "Фолксваген", с концентрация на алкохол в кръвта 2,16 промила. Лицето е дало и кръвна проба за изследване, съобщиха от ОД на МВР.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.