Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Палеж, една кражба и инсцениран грабеж във видинско

20.08.2013 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

По случаите в РУП-Видин и РУП-Белоградчик са образувани досъдебни производства.

На 17.08.2013г. около 23.30ч. в РУП-Видин лицето Л.Н. /18г./ от гр. Видин, заявява, че около 23.00ч. на 17.08.2013г. й е извършен грабеж до ресторант "Бонония", от неизвестен извършител, чрез издърпване на чанта, с около 32 лв. и лични документи на нея и приятеля й Ц.Ц. /19г./ от гр. Видин, след което се е отеглил в неизвестна посока. От проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че лицата са инсценирали грабежа, тъй като Ц.Ц. предния ден е изгубил портмонето си с лични документи. Преписката ще бъде изпратена на Районна прокуратура-Видин.

На 18.08.2013 г. около 01.21 часа на НСПЕЕН 112 в ОДМВР-Видин е получено съобщение от Д.И. от гр.Брегово, че в гр.Брегово, в близост до двора на дома й, на черен път гори лек автомобил. След погасяване на пожара от служители на УПБЗН-Брегово е извършения оглед, при който е установено, че лек автомобил марка "Пежо-405" е напълно изгорял, като липсва техническа причина за пожара и вероятно се касае за умишлен палеж. При проведения разговор с ползвателя на автомобила К.С. /39г./ от гр.Брегово, лицето е заявило, че автомобилът е бил паркиран пред дома му около 22.00 часа на 18.08.2013 г., с незаключени врати и с повреден контактен ключ от няколко дни. По случая в РУП-Видин е образувано досъдебно производство.

За времето от 13.08.2013г.до 19.08.2013г.в с.Струин дол, общ.Белоградчик, неизвестен извършител, чрез взлом на входна врата на гараж проникнал в частен дом, откъдето е извършил кражба на движими вещи, стойността на които е в процес на установяване. По случая в РУП-Белоградчик е образувано досъдебно производство, съобщиха от ОД на МВР.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.