Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Полицейски операции са проведени във Видин

21.08.2013 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

В хода на операциите са проверени 22 МПС и 39 лица.

На 20.08.2013 г. за времето от 10.30ч. до 12.00ч. на територията на РУП-Видин бе проведена специализирана полицейска операция по безопасността на движението с акцент по предотвратяване и пресичане на нарушенията извършвани от велосипедисти, пешеходци и водачи на двуколесни МПС. В хода на операциите са проверени 22 МПС и 39 лица. Установени са общо 33 нарушения, от тях 31 по ЗДвП и 2 по Кодекса за застраховането, от които: превишена скорост - 1; техническа неизправност - 2; без колан - 6; нередовни документи - 5; нарушения на пътни знаци и маркировка - 1; нарушение на велосипедисти-14; управление на МПС без светлини - 2. Съставени 2 акта и 24 фиша по ЗДвП, и 2 акта по Кодекса за застраховането.

На 20.08.2013г. около 16,40 часа, във връзка с извършена проверка в Общински пазар-Видин, относно лица извършващи хазартна дейност с карти, са намерени укрити 20 кутии цигари /400 къса/ марка "BESTMAN", като не е установен собственикът им. Цигарите са иззети и по случая в РУП-Видин е образувана проверка, съобщиха от ОД на МВР.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.