Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Блудство с малолетно момиче е извършено във видинско

23.08.2013 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

41 годишен мъж е уличен в извършване на блудствени действия спрямо малолетната си дъщеря.

На 22.08.2013 г. за срок до 24 часа в РУП-Видин е задържано лицето Л.Г. /41г./ от с.Сланотрън, уличен в извършване на блудствени действия спрямо малолетната си дъщеря, в края на месец юни 2013г. По случая в РУП-Видин е образувано досъдебно производство.

На 22.08.2013 г. за времето от 2,30 часа до 4,00 часа в с.Черно поле и в с.Бело поле, обл.Видин, неизвестен извършител е счупил стъклата и нарязал гумите на 4 леки автомобила. В РУП-Белоградчик са образувани досъдебни производства по случаите, съобщиха от ОД на МВР.

В РУП-Видин е заведена преписка по повод жалба от Л.Г. /73г./ от гр.Видин, за извършена кражба на велосипед от наследствен имот в с.Акациево, обл.Видин, От проведените оперативно-издирвателни мероприятия се установи, че извършител на деянието е криминално проявеният и осъждан Т.В. /36г./ от гр.Грамада, обл.Видин. Велосипедът е върнат на собственика. Преписката е изпратена на Районна прокуратура-Видин с мнение за образуване на досъдебно производство срещу лицето.

На 02.08.2013г. РУП-Видин е образувано досъдебно производство, за това, че на същата дата неизвестен извършител, чрез взломяване на стъкло на хранителен магазин, находящ се в с.Рупци, обл.Видин, е проникнал и извършил кражба на хранителни продукти. От проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че извършители на деянието са криминално проявените и осъждани М.В. /47г./ и Т.В. /36г./. На 22.08.2013г. материалите са изпратени на Районна прокулатура-Видин с мнение за предаване на съд на обвиняемите.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.