Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

24-годишен румънски шофьор е предизвикал ПТП на главен път Е-79

23.08.2013 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Пострадал е 57-годишен мъж, който е транспортиран и настанен в МБАЛ - гр.Монтана.

На 22.08.2013г. около 07.30 часа на Главен път Е-79, при разклона за с.Гюргич, при управление на товарен автомобил с румънска регистрация, с водач 24-годишен румънски гражданин, движейки се с несъобразена скорост с пътните условия, блъска спрелия товарен автомобил марка "Пежо Боксер" с видинска регистрация, при което причинил телесна повреда на намиращия се в спрелия товарен автомобил Ц.А. /57г./, живущ в с.Ружинци, обл.Видин. Пострадалият е транспортиран и настанен в МБАЛ - гр.Монтана с фрактура на долен крайник и с множество порезни рани, без опасност за живота. На румънския гражданин e взета проба за употреба на алкохол с алкотест дрегер, която е отрицателна. По случая в РУП-Белоградчик е образувано досъдебно производство, съобщиха от ОД на МВР.

На 22.08.2013г. за времето от 09.00ч. до 11.00ч. и от 20.00ч. до 21.30ч. на територията на гр.Видин бе проведена специализирана полицейска операция по безопасността на движението, в хода на която са проверени 35 МПС и 38 лица. Установени са общо 12 нарушения, от тях 11 по ЗДвП 11: за техническа неизправност - 3; управление на МПС без колан - 6; неправилно спиране/паркиране - 1; нарушение на велосипедисти – 1, и едно нарушение по Закона за българските лични документи. Съставени са 11 фишапо ЗДвП и 1 акт по ЗБЛД.

На 21.08.2013г. за времето от 15.30ч. до 17.30ч. на територията на РУП-Видин, бе проведена специализирана полицейска операция, с цел засилено полицейско присъствие и работа по ЗДвП. в хода на операцията са проверени 52 МПС и 74 лица. Съставени са 10 акта и 8 фиша по ЗДвП, 1 акт по ЗМВР, 1 акт по Закона за акцизите и данъчните складове.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.