Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Извършена е кражба на части и вещи от автомобил във Видин

26.08.2013 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Автомобилът е бил паркиран пред бл.17 в ж.к.”Химик” във Видин.

На 25.08.2013г. е извършена кражба на авторадио CD и документи, чрез взлом на предно дясно стъкло на лек автомобил «Ситроен-Берлинго”. Автомобилът е бил паркиран пред бл.17 в ж.к.”Химик”. По случая в РУП-Видин е образувано досъдебно производство, съобщиха от ОД на МВР.

На 26.08.2013г., в с.Капитановци, обл.Видин неизвестен извършител чрез деформиране на входна врата на питейно заведение, е извършил кражба на сумата от 15 лв. и 3 бр. въдици. По случая в РУП-Видин е образувано досъдебно производство.

На 23.08.2013 г. в рамките на провеждаща се на територията на ОДМВР-Видин специализирана полицейска операция по линия "наркотици", е получена информация за отглеждане на растения от рода на конопа в с.Връв в дворно място. При предприетите процесуални действия са намерени и иззети по съответния ред 7/седем/ стръка зелена листна маса с дължина от 110 см. до 220 см., които при извършеният наркотест реагират на канабис. По случая в РУП-Видин е образувано досъдебно производство.

На 23.06.2013г. при извършена проверка от служители на икономическа полиция, на ул."Антон Страшимиров" в гр.Видин, у лицето К.М. /60г./ са намерени 20 кутии цигари /400 къса/ без български акцизен бандерол и 360 къса нефабрично изработени цигари. Цигарите са иззети по надлежния ред и е взето отношение от служители на Митница-Видин по Закона за акцизите и данъчните складове.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.