Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Полицейски операции са проведени на териториите на РУП-Видин и Кула

27.08.2013 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Проведена е специализирана полицейска операция по инициатива на 'TISPOL'.

За времето от 19.08.2013г. до 25.08.2013г. на територията на РУП-Кула бе проведена специализирана полицейска операция по инициатива на "TISPOL", в хода на която са проверени 36 МПС, 41 лица, от тях 4 лица представляващи интерес. Установени са общо 27 нарушения, за които са съставени 8 акта и 10 фиша по ЗДвП, 5 акта по Закона за българските лични документи, 4 акта по Кодекса за застраховането и 44 клипа с автоматизираната система за контрол на пътното движение, съобщиха от ОД на МВР.

За времето от 23.00ч. на 26.08.2013г. до 03.00ч. на 27.08.2013г. от служители на РУП-Видин бе проведена специализирана полицейска операция в населените места от райони "Западен", "Златорожие" и "Ново село" във връзка с предотвратяване извършването на кражби на селскостопанска продукция и осъществяване на контрол във връзка с Наредба № 1 на ОбС, Закона за закрила на детето и спазване на ЗДвП. В хода на операцията са проверени 24 лица, 14 МПС и 3 питейни заведения. Не са установени извършители на криминални престъпления и нарушения на обществения ред.

В РУП-Видин е заведена преписка по повод жалба от Г.Г. /66г./ от гр.Видин, за извършена кражба на меден казан, меден капак към него, две бронзови канели за вода и 1,5 метра двужилен ел.проводник от наследствен имот в с.Рупци, обл.Видин. От проведените оперативно-издирвателни мероприятия се установи, че извършител на деянието е криминално проявения и осъждан М.В. /47г./ от с.Градец. Материалите по преписката са изпратени на Районна прокуратура-Видин с мнение за образуване на досъдебно производство срещу уличеното лице.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.