Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Извършител на кражба е задържан за срок от 24 часа

29.08.2013 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Основание за задържане: извършена е кражба на метален контейнер за смет собственост на община Видин.

На 28.08.2013 г. в РУП-Видин, за срок до 24 часа е задържано лицето Г.Г. /44г./ от гр.Дунавци, обл.Видин. Основание за задържане: извършител на кражба на метален контейнер за смет собственост на община Видин, съобщиха от ОД на МВР.

На 28.08.2013 г. за времето от 02.00 до 10.20 часа, в гр. Видин от паркиран на ул. "Горазд" лек автомобил "Мерцедес" с видинска регистрация, чрез счупване триъгълно стъкло на задна дясна врата на автомобила, неизвестен извършител е извършил кражба на пътнически сак, портативен телевизор, автонавигационна система и други вещи, стойността на който е в процес на установяване. По случая в РУП-Видин е образувано досъдебно производство.

На 28.08.2013 г. в гр. Брегово, по постъпила предварително информация за наличине на канабис, е извършено претърсване на адрес, обитаван от Н.М. /25 г./. Лицето доброволно е посочило местонахождението на държаната от него суха листна маса, а именно около 1 грам канабис, намерена в стопанска постройка. При извършения на място полеви наркотест веществото реагира на канабис. Същото е иззето по надлежния ред. По случая в РУП-Видин е образувано досъдебно производство.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.