Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Бързо производство срещу мъж, шофирал с 1,12 промила алкохол

02.09.2013 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

В ОДМВР-Видин е започнато бързо производство срещу 28-годишния мъж.

В ОДМВР-Видин е започнато бързо производство срещу Б.Н. /28г./ от с. Гъмзово, затова че на 30.08.2013 г. около 09.00 часа в с. Гъмзово управлява лек автомобил "Мерцедес" с видинска регистрация, чужда собственост, след употреба на алкохол 1,12 промила, установено по надлежния ред с алкотест дрегер и след като е осъден с влязла в сила присъда на 29.03.2012 год. за същото деяние, съобщиха от ОД на МВР.

На 29.08.2013 г. за времето от 09.30ч. до 12.00ч. на територията на РУП-Видин бе проведена специализирана полицейска операция по линия на престъпления против данъчната и финансово-кредитната системи, с акцент установяване на предмети и вещи, предмет на престъпление, нарушение на данъчното законодателство и правата на потребителите. В хода на операциите са проверени девет заложни къщи, не бяха констатирани нарушения по наредбата за дейността на заложните къщи.

В дните 29.08., 30.08. и 31.08.2013г., в малките населени места на територията на РУП-Кула са проведени специализирани полицейски операции, за времето от 17.00ч. до 19.00ч., в хода на които са проверени 114 МПС, 185 лица и 5 питейни заведения. За констатираните нарушения са съставени 1 акт и 6 фиша по ЗДвП, 6 акта по Закона за българските лични документи и 1 акт по Кодекса за застраховането.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.