Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Опит за блудство с непълнолетно момиче във Видин

04.09.2013 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

От проведените незабавни действия е установен и задържан извършителят.

На 03.09. 2013г. около 21.37 ч. е получен сигнал от НСПЕЕН 112 за това, че пред бл. 26 на ж.к. "Гео Милев" е заловено лице, което се е опитало да блудства с непълнолетно момиче. От проведените незабавни действия се установи извършителят К.Ц. /31г./ от гр.Видин. Същият е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава, съобщиха от ОД на МВР.

На 03.09.2013 г. в гр. Видин в 14.25ч. след получен сигнал за притежание и разпространение на цигари без български акцизен бандерол в района на Общински пазар Видин, е извършена проверка, при която до оградата откъм РВМС-Видин, у лицето К.М. /60г./ от гр.Видин са намерени 37 кутии цигари /740 къса/ без български акцизен бандерол. Цигарите са иззети по надлежният ред, на лицето е съставен акт за митническо нарушение.

На 03.09.2013 г. в землището на с.Бела,общ.Димово, в местността "Барна шива" неизвесно лице е добило без редовно писмено позволително 7 куб.метра дърва за огрев дъб от горския фонд. По случая в РУП-Белоградчик е образувано досъдебно производство.

За времето от 19,00 часа на 01.09.2013г. до 07,30 часа на 02.09.2013г., в с. Дражинци, общ. Ружинци, от хранителен магазин, неизвестен извършител, чрез взломяване на врата на съседно на хранителния магазин помещение, е проникнал и извършил кражба на хранителни стоки, като точното количество и стойността са в процес на установяване. По случая в РУП-Белоградчик е образувано досъдебно производство.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.