Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Двама видинчани са задържани за извършена кражба

09.09.2013 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Взломна кражба е извършена в нощта на 7 срещу 8 септември, от гараж в двора на бившата млекоцентрала в града.

Видинчаните Д.Г./23г./, В.Т./23г./ и Ц.А./19г./ са задържани вчера с полицейска мярка за срок до 24 часа за извършена кражба. На 8 септември около 08.45 часа в района на Южна промишлена зона при извършена полицейска проверка е констатирано, че товарен автомобил „Пежо” превозва метални предмети, авточасти и винкели без документ за произход на товара. Последвала проверка установила, че вещите са предмет на престъпление – взломна кражба, извършена в нощта на 7 срещу 8 септември, от гараж в двора на бившата млекоцентрала в града, съобщиха от ОД на МВР.

Задържани са извършителите на посегателството, тримата проникнали в помещението чрез изкъртване на част от тухлите на стената. По случая работи РУП-Видин, образувано е досъдебно производство.

Двама жители на с.Арчар – В.Б./45г./ и С.А./43г./ са заловени в момент на извършване на незаконни разкопки в зоната на „Рациария” в землището на селото. От местопроишествието служителите на реда иззели металотърсач, кирка и лопата. По случая работи РУП-Видин, срещу двамата мъже е образувано досъдебно производство. Медни котли, постелки и други битови вещи били откраднати от частен имот в с.Иново. Взломната кражба е извършена във времето от 3 до 7 септември. По случая работи РУП-Видин, образувано е досъдебно производство.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.