Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Политически новини от Видин

Новият областен управител на област Видин

19.06.2013 | Новини от Видин | Политически новини от Видин

Новият областен управител на област Видин - инж. Кръстьо Спасов, официално встъпи в длъжност.

Инж. Кръстьо Спасов е новият областен управител на област Видин. Той бе назначен на поста с решение на Министерския съвет от днес. На официална среща от 11,30 часа в кабинета на областния управител, инж. Кръстьо Спасов пое поста от вр.и.д. областен управител инж. Любомир Низамов. На церемонията по символичното предаване на властта присъстваха заместник областният управител на област Видин, Елка Георгиева и представители на медиите.
Инж. Низамов поздрави областния управител за назначението, като му пожела успешна и ползотворна работа в името на област Видин. Подобряване на инфраструктурата, връщане на териториални звена на изпълнителната власт в област Видин, развитие на туризма, образование, възобновяване на дейностите по откриване на ново ГКПП при Салаш – Ново корито – това са част от приоритетите, по които ще работи инж. Спасов.

Областният управител изрази готовност за съвместна работа, както с държавните и местни институции, така и с неправителствените организации, представителите на бизнеса и медиите. Инж. Спасов ще разчита и на активна подкрепа от страна на правителството и народните представители от 5 МИР - Видин при изпълнението на предстоящите дейности.

Инж. Кръстьо Спасов е роден на 26 септември 1947 година. Висшето си образование завършва във Висшия институт по Архитектура и строителство град София със специалност Строителен инженер по пътно строителство. Във Висшия институт за народно стопанство – Варна, инж. Спасов провежда следдипломната си специализация, специалност „Научна организация на труда и управлението в строителството“. Професионалният път на инж. Кръстьо Спасов започва в Окръжно пътно управление Видин през октомври 1968 година, като началник на районна пътна служба Видин. През годините областният управител е заемал ръководни постове в Строително-монтажен комбинат Видин, „Гипс“ АД, „Монтажи – Козлодуй“ АД клон Видин, Областно пътно управление Видин. От ноември 1995 до ноември 1999 година е бил заместник кмет по строителството в община Видин, а от 1 септември 2005 до 19 август 2009 г. областен управител на област Видин. Инж. Спасов многократно е избиран за общински съветник, какъвто бе и до момента на назначаването му на длъжност областен управител на област Видин.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Новини от каталога

Ако желаете да получавате новини от Каталога, моля попълнете Вашия Email.


blog facebook
екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.