Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Политически новини от Видин

Кметът на Видин даде прием за гостите от IPA

22.06.2013 | Новини от Видин | Политически новини от Видин

Герго Гергов посрещна участниците в срещата на Международната полицейска асоциация – IPA, която се организира от Регионална секция Видин, съобщиха от общината.

Той даде прием в Художествената галерия „Н. Петров“ за около 50 представители на асоциацията от България, САЩ, Сърбия, Босна и Херцеговина, Румъния. Кметът на общината приветства с „добре дошли“ гостите и благодари за предоставената му възможност да бъде техен домакин.

“Подкрепям идеите, които изповядват членовете на IPA и смятам, че приятелството, взаимната помощ и общи действия в защита на сигурността на хората, независимо към каква националност принадлежат, са достойни за уважение“ – каза Гергов в приветствието си. Той заяви, че „днес повече от всякога светът се нуждае от нов морал, от мирно съжителство и приятелски протегната ръка“. И пожела на всички участници пребиваването им във Видин да бъде успешно, да затвърдят своите контакти, а добрите им намерения да намират привърженици и занапред!

Това е първата по рода си международна среща на IPA в България. Асоциацията е независим орган, съставен от членове на полицейските служби - на активна служба или пенсионери, без оглед на ранг, пол, раса, цвят, език и религия. Целта е да се създадат приятелски връзки и да се насърчи международното сътрудничество.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Новини от каталога

Ако желаете да получавате новини от Каталога, моля попълнете Вашия Email.


blog facebook
екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.