Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Политически новини от Видин

Заповед на Областният управител с цел недопускане на пожари

25.06.2013 | Новини от Видин | Политически новини от Видин

Областният управител на област Видин издаде заповед за извършване на организационни мероприятия с цел недопускане на пожари преди и по време на жътвена кампания на територията на Област Видин, съобщиха от администрацията.

Инж. Кръстьо Спасов, областен управител на област Видин, издаде заповед за предприемане на редица превантивни мероприятия от компетентните институции и организации с цел недопускане на пожари преди и по време на жътвената кампания през 2013 година на територията на Област Видин, както и при съхраняването на прибраните житни култури и груби фуражи. Заповедта съдържа разписани организационни и технически мероприятия, които следва да бъдат изпълнени от кметовете на общини и кметства и кметските наместници на населени места, както и от ръководителите на земеделски кооперации, сдружения и фирми, имащи отношение по прибирането на реколтата, частни стопани и ползватели на земеделски земи.

За недопускане на пожари през летния сезон превантивни дейности следва да предприемат и органите на ОД на МВР – Видин; дружествата, стопанисващи електропроводи и прилежащите им съоръжения, преминаващи през житни площи; юридически лица, стопанисващи републикански и общински пътища, които минават през и/или покрай житни посеви; органите на национална компания „Железопътна инфраструктура“, стопанисващи железопътните трасета, преминаващи през или покрай житни площи. Пълният текст на заповедта на областния управител на област Видин може да намерите на интернет страницата на областна администрация Видин, раздел „Търгове и обяви“:
http://www.vidin.government.bg/094/60-16-16/obqvi.html

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Новини от каталога

Ако желаете да получавате новини от Каталога, моля попълнете Вашия Email.


blog facebook
екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.