Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Политически новини от Видин

Николина Ванчева - заместник областен управител на област Видин

04.07.2013 | Новини от Видин | Политически новини от Видин

Със заповед № КВ – 266 от 2 юли 2013 година, на министър-председателя Пламен Орешарски, г-жа Николина Йонова Ванчева е назначена на длъжност Заместник областен управител на област Видин..

Г-жа Ванчева е родена в село Балей, през 1957 година. Завършва висшето си образование във ВФСИ „Д. А. Ценов“ – град Свищов. Специализирала е социален мениджмънт в УНСС. Работила е в Общинския съвет и в общинския център „Социални грижи” в Брегово, била е кмет на кметство Балей и заместник кмет на Община Брегово. На съвместна среща с областния управител и служителите на Областна администрация Видин, г-жа Ванчева изрази задоволство от факта, че ще има честта да работи с успешен областен управител, така както е работила и с успешен кмет до момента. Заместник областният управител изрази готовност и желание за ефективна работа в екип с цел решаване на поставените задачи по най-добрия начин. В следващите дни предстои областният управител със заповед да определи ресорите, по които приоритетно ще работи г-жа Ванчева.

Съгласно Устройствения правилник на областните администрации, длъжността заместник областен управител е част от политическия кабинет, който се формира на пряко подчинение на областния управител. Политическият кабинет подпомага областния управител при вземането на решения, осигуряващи провеждането на държавната политика в сферата на правомощията му; обменя информация с политическите кабинети на членовете на Министерския съвет и на другите областни управители за изпълнението на приетата от правителството политика; организира и осъществява връзките на областния управител с другите държавни органи и с обществеността. В изпълнение на задачите си политическият кабинет на областния управител има съвещателни, аналитични и информационни функции.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Новини от каталога

Ако желаете да получавате новини от Каталога, моля попълнете Вашия Email.


blog facebook
екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.