Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Политически новини от Видин

Михаил Миков: Изпълняваме поетите си обещания

08.07.2013 | Новини от Видин | Политически новини от Видин

Михаил Миков, председател на Народното събрание: Изпълняваме поетите си обещания със завръщането на Митницата във Видин.

От 5 юли със заповед на министъра на финансите отново се създава Митница Видин. Това заяви пред Фокус Михаил Миков, председател на Народното събрание и народен представител от Видинска област. Преди 4 години по време на управлението на ГЕРБ Митница Видин бе преместена в град Лом, област Монтана. Михаил Миков уточни, че дейността на Митница Видин ще започне от 1 септември, защото е необходимо време за преместването и организацията.
Към Митница Видин ще бъдат Митнически пункт-Брегово, Митнически пункт – пристанище Видин, Митнически пункт – Връшка чука. Създава се и едно ново Митническо бюро – Свободна безмитна зона, като и там ще се създадат условия за едно по-добро обслужване на гражданите”, заяви председателят на Народното събрание.

Той бе категоричен, че завръщането на Митница Видин е част от предизборните ангажименти на Коалиция за България, поети в предизборната кампания.
Завръщането на Митница – Видин почива и на сериозни анализи на изградената инфраструктура във Видин, на сухопътните Гранично-пропускателни пунктове и на перспективата за откриване на граничния пункт Салаш – Ново корито. Във Видин се намира и Митнически терминал, изграден с европейски средства”, обясни Михаил Миков. След тази заповед трябва да започне процесът по преместването, както и процесът по организацията на дейността на Митница – Видин. 120 са работните места в Митница – Видин. „Това бе част от нашите ангажименти и ние ги изпълняваме”, заяви председателят на Народното събрание.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Новини от каталога

Ако желаете да получавате новини от Каталога, моля попълнете Вашия Email.


blog facebook
екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.