Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Политически новини от Видин

Николай Тодоров е назначен за заместник областен управител

17.07.2013 | Новини от Видин | Политически новини от Видин

Със заповед на министър-председателя Пламен Орешарски, за заместник областен управител на област Видин е назначен Николай Тодоров.

Той бе представен днес пред служителите в администрацията от областния управител инж. Кръстьо Спасов. С встъпването на Николай Тодоров в длъжността заместник областен управител, окончателно е сформиран ръководният екип на Областна администрация – Видин. В работата си, съвместно с другия заместник областен управител Николина Ванчева, той ще подкрепя дейността на областния управител инж. Кръстьо Спасов.

Съгласно заповед на областния управител, ресорите, за които ще отговаря Николай Тодоров, са икономика и бизнес, енергетика, инфраструктура, земеделие и гори, регионално развитие (проекти и програми, стратегически и планови документи) в горепосочените сфери. Николай Тодоров е определен за председател на Областния съвет по енергийна ефективност, Областната транспортна комисия, Областната комисия по водно спасяване, Областния консултативен съвет по опазване на горите и Комисията за разглеждане на исканията по Закона за политическа и гражданска реабилитация на репресирани лица. Като заместник-председател той ще съдейства в работата на Областния съвет за развитие, Областния съвет за превенция и противодействие на корупцията и Щаба за изпълнение на областния план за защита при бедствия и за взаимодействие с Националния щаб.

Николай Тодоров е роден на 30 януари 1954 г. в с. Стубел, област Монтана. Завършва специалност ядрена топлоенергетика в Техникума по енергетика и двигатели “Вилхелм Пик” в София. Магистър е по металорежещи машини и инструменти във “ВИММЕСС” - гр. Русе. В дунавския град започва работа в ДМЗ “Г. Димитров”. Трудовата му реализация продължава във Видин, където работи в Завода за режещи инструменти и става изпълнителен директор на приватизираното по-късно предприятие „Видия В”. Бил е изпълнителен директор и на Свободна безмитна зона - гр. Видин. В периода 2002-2009 г. е директор на Областна дирекция “Земеделие и гори” във Видин.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Новини от каталога

Ако желаете да получавате новини от Каталога, моля попълнете Вашия Email.


blog facebook
екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.