Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Политически новини от Видин

Областният управител честити празника на Община Кула

20.08.2013 | Новини от Видин | Политически новини от Видин

Областният управител на Видин поздрави кметовете, общинските съветници и жителите на Кула по повод празника на общината.

Областният управител на Видин поздрави кметовете, общинските съветници и жителите на Кула вчера, по повод празника на общината и откриването на традиционните дни на панаира в пограничния град. Той присъства на тържествената сесия на Общинския съвет, от чиято трибуна отправи към жителите и гостите на общината пожеланията си за здраве, благополучие, професионални и лични успехи.

„Местното самоуправление е основен двигател на демократичните процеси и гарант за провеждането на мъдра и градивна политика за социално справедливо и проспериращо общество. Кула е сред общините, чието устойчиво развитие се дължи на добрите традиции и приемственост в управлението”, подчерта в словото си областният управител. Той пожела на местната власт да продължава да работи за повишаване на качеството на живот, като непрекъснато подобрява услугите за гражданите и създава благоприятни условия за бизнес и инвестиции в района. Областният управител изрази готовността си да подкрепя всяко отговорно решение, добра идея и полезна инициатива, която съдържа оптимистична перспектива за развитието на общината.

Приветствия по случай празника на община Кула бяха поднесени от името на председателя на Народното събрание Михаил Миков, депутати от Видинския район, кметове на общини от страната, областта и съседния сръбски регион. С почетния знак на община Кула, грамоти и парични награди бяха удостоени на тържествената сесия представители на културата и образованието, общественици и работодатели. Отличията бяха връчени от председателя на Общинския съвет Асен Асенов и от кмета на общината - Владимир Владимиров.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.