Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Политически новини от Видин

Обучение на служители по ОПАК

03.09.2013 | Новини от Видин | Политически новини от Видин

Служителите на Областна администрация – Видин ще се обучават по европейска програма.

От септември тази година започват обучения по проект „Повишаване на професионалната квалификация и умения на служителите на Областна администрация-Видин” по Оперативна програма „Административен капацитет” (ОПАК). В следващите 9 месеца служителите на областната администрация ще повишават знанията и уменията си в областта на ефективните комуникации, ползването на чужд език, управлението на човешките ресурси, използването на информационните технологии, ефективното прилагане на правните и финансовите норми. Символичен старт на обученията даде областният управител инж. Кръстьо Спасов на среща с целия си екип. Той приветства желанието на всички служители да се включат в проекта. „Европейският съюз отделя значителни средства за учене през целия живот като условие за постигане на устойчиво икономическо развитие и социална стабилност. Вярвам, че ще съумеете в бъдеще да оползотворите тази образователна инвестиция в по-ефективен, гъвкав и професионален стил на работа”, подчерта областният управител.

В рамките на проекта ще се проведат индивидуални обучения към Института по публична администрация в София и обучения в групи по немски език във Видин. Специализираните курсове ще спомогнат за повишаването на инициативността, мотивацията и удовлетвореността на служителите за постигането на по-високи професионални резултати и успешното им кариерно развитие. Като крайна цел се очаква да се модернизира и подобри цялостната дейност на Областна администрация-Видин по управлението на регионалните политики и програми за развитието на региона.

Проектът е на стойност 82 940 лева, осигурени по ОПАК чрез съфинансиране от Европейския социален фонд. Неговото изпълнение е част от реализирането на стратегическата цел на Оперативната програма за „подобряване на работата на държавната администрация за реализиране на ефективни политики, качествено административно обслужване на граждани и бизнеса и създаване на условия за устойчив икономически растеж и заетост”.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.