Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Политически новини от Видин

Михаил Миков поздрави гражданите на Видин

26.10.2013 | Новини от Видин | Политически новини от Видин

Председателят на Народното събрание Михаил Миков поздрави гражданите на Видин по случай 26-ти октомври – празника на града.

„Тази година празникът е по-различен, защото имаме още един повод за гордост – Дунав мост 2 вече е реалност. Убеден съм, че този обект с европейско значение ще даде импулс за икономическото развитие на района и за засилена работа и по инфраструктурата”, се казва в поздравлението на председателя на парламента. По думите му Видин е един от древните градове на България и същевременно духовен и интелектуален център на националното възраждане и освободителни борби, който днес има своето достойно място в историята, настоящето и бъдещето на Родината ни.

„Българското правителство вече обяви, че развитието на Северозападна България е сред приоритетите му. Споразумението с Европейския съюз ще даде възможности, които изискват нова инициативност и компетентност. Връщането на митницата и „Напоителни системи” във Видин вече е факт, работим и по други възможности за увеличаване на административния капацитет на града, за да създадем нормални условия за бизнес и нови работни места. Важна ще бъде и газификацията на Видин”, отбелязва Михаил Миков.

„Патронният празник на града е повод за равносметка и бъдещи планове за градеж, които да ангажират трудолюбието и предприемчивостта на видинчани. Затова се обръщам към вас – бъдете здрави, инициативни и запазете гордия и несломим дух, наследен от предците ни”, пише още председателят на Народното събрание.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.