Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Политически новини от Видин

Делегация от Община Болу посети Видин

18.06.2013 | Новини от Видин | Политически новини от Видин

В продължение на три дни на посещение във Видин беше кметът на Община Болу, Турция Аладин Йълмаз, съобщиха от Община Видин.

Той бе придружен от общинските съветници Халюк Инжелер, Наджи Юрук, Айтач Ескижиолу, Неажати Йълмаз, Музафер Зенгин и главния архитект на общината Тайлан Демирбилек.

Гостите от Турция се разходиха с електромобил в Крайдунавския парк и разгледаха историческите забележителности във Видин, а след това и природния феномен „Белоградчишки скали“.

Днес в общината бе организирана среща на турската делегация с видински общински съветници. Кметът на Болу изрази своето удовлетворение от посещението си в нашия град и заяви намеренията за бъдещо сътрудничество. Председателят на Общинския съвет във Видин Пламен Трифонов приветства гостите и сподели, че очаква в резултат на визитата да се изградят основите на ползотворни бъдещи контакти.

Кметът на Видин Герго Гергов изрази надежда, че визитата на делегацията от Турция ще бъде първата крачка към едни бъдещи по-задълбочени отношения в сферата на бизнеса, спорта и културата. По време на срещата бе направена мултимедийна презентация на Община Видин. Двамата градоначалници сложиха подписите си под споразумение за сътрудничество и си размениха подаръци.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Новини от каталога

Ако желаете да получавате новини от Каталога, моля попълнете Вашия Email.


blog facebook
екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.