Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Проект TRANSDANUBE

10.06.2013 | Новини от Видин | Регионални новини

Устойчива мобилност и Туризъм в Дунавския регион.

По Проект TRANSDANUBE - „Устойчива мобилност и Туризъм в Дунавския регион”, днес на работна визита във Виена заминаха представители от сектор туризъм и транспорт от област Видин. В предвидените двудневни срещи във Виена, участниците ще посетят австрийски фирми и неправителствени организации, където ще се запознаят с възможностите и решенията за устойчива мобилност в туризма.

Проектът TRANSDANUBE има за цел да се намерят решения за управление на мобилността чрез устойчива достъпност и взаимосвързаност между градовете и регионите по поречието на река Дунав и в рамките на участващите региони, чрез екологосъобразен мобилен транспорт, като влакове и автобуси, разходки с автобуси и таксита, щадящи околната среда, алтернативни  превозни средства, кораби и лодки или велосипеди. Специално внимание се обръща на достъпността до туристическите региони и природните паркове. По проекта вече са разработени регионални и Транснационален доклад за състоянието на устойчива мобилност, които са основа за общата визия за мобилност на региона на река Дунав.
Предвижда се разработване и реализиране на транспортни оферти и регионалните партньори ще развият гъвкави мобилни пакети и регионални планове за пускане на пазара, в тясно сътрудничество с основните заинтересовани страни на различни нива. Съществуващите оферти за мобилност и туризъм ще бъдат представени чрез цифрова карта, друг основен международен резултат на проекта.
Изпълнението на проекта ще продължи до септември 2014г.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Новини от каталога

Ако желаете да получавате новини от Каталога, моля попълнете Вашия Email.


blog facebook
екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.