Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Втора международна партньорска среща по Проект TRANSDANUBE - „Устойчива мобилност и Туризъм в Дунавския регион”

15.04.2013 | Новини от Видин | Регионални новини

В периода 16 – 17 април 2013 година, Областна администрация Видин ще бъде домакин на Втората международна партньорска среща по Проект TRANSDANUBE - „Устойчива мобилност и Туризъм в Дунавския регион”.

Срещата ще се състои в Конферентния център на Областна администрация Видин и на нея ще присъстват представители на 14-те партньора по проекта от България, Сърбия, Румъния, Словакия, Австрия, Германия и Унгария.

Основните акценти на предстоящото мероприятие са Среща на направляващия комитет на проекта и Тематична работна среща. По време на Срещата на Направляващия комитет, партньорите ще бъдат осведомени за актуалното състояние на финансовата част на проекта. Ще бъде обсъдена отчетната система и ще се представи текущото състояние на работата по различните работни пакети.

Проект TRANSDANUBE - „Устойчива мобилност и Туризъм в Дунавския регион” се изпълнява по Програмата за Европейско териториално сътрудничество Югоизточна Европа, Приоритет „Подобряване на достъпността”. В проекта участват общо 14 партньори от България, Сърбия, Румъния, Словакия, Австрия, Германия и Унгария.

Основните цели на проекта са развитието на „Устойчивата мобилност” по поречието на река Дунав, включително използването на ж.п., шосеен, вело и морски транспорт, с цел подобряване на достъпа и улесняване развитието на туризма в целия дунавски регион. Проектът се концентрира върху различни форми на устойчива мобилност и  интегрирано регионално и туристическо развитие в партньорските региони на Дунавските страни.

           
Началото на събитието е на 16 април 2013 година, от 9,15 часа в Конферентния център на Областна администрация Видин. Предвид работния формат на срещите, имате възможност за снимки и запис от 9,15 до 9,30 часа.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Новини от каталога

Ако желаете да получавате новини от Каталога, моля попълнете Вашия Email.


blog facebook
екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.