Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Ценни документи са постъпили в „Държавен архив”-Видин

22.06.2013 | Новини от Видин | Регионални новини

Ценни документи на държавника Найчо Цанов са постъпили в „Държавен архив”-Видин.

Изключително сме удовлетворени от отношението на обществеността към видинския архив, което се изразява и в постъпилите от началото на годината дарения на документи. Това каза за Радио “Фокус”- Видин Светлана Кръстева, началник отдел „Държавен архив”-Видин.

Дарения са получени от учителя Петко Кичашки. Той е предал документи от преподавателската си дейност, от работата на сценографското дружество във Видин, както и от историческото дружество, на което е бил председател. За трети път документи са дарени от художника Красимир Кръстев. Последното постъпление е от документи от творческата му дейност. Документи от наследниците на проф. д-р Мито Гергов също са обогатили фонда на „Държавен архив”-Видин. Проф. д-р Гергов е микробиолог, вирусолог, бил е ректор на н Висшия медицински институт във Варна, зам. -ректор на Медицинска академия- София, професор към катедрата по микробиология. Предадените документи са от научноизследователската, административната и преподавателската му дейност. От началото на годината постъпиха изключително ценни документи от наследниците на държавника Илия Цанов, съобщи Светлана Кръстева. Тя добави, че новите постъпления дават възможност в „Държавен архив” – Видин да бъде формиран личен фонд „Найчо Цанов”.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Новини от каталога

Ако желаете да получавате новини от Каталога, моля попълнете Вашия Email.


blog facebook
екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.