Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Европейската лятна академия на ОИЦ-Видин завърши

09.08.2013 | Новини от Видин | Регионални новини

Кампанията-обучение за следващия програмен период завърши със среща в Белоградчик.

Над 100 участника се включиха в Европейската лятна академия на Областен информационен център-Видин (ОИЦ-Видин). Днес в Белоградчик кампанията-обучение за следващия програмен период завърши със среща с общинската администрация, медиите и неправителствения сектор, съобщи за Е-Видин Цветомир Ценков, Експерт „Комуникация, информация и логистика”. Еднодневното интензивно обучение, което цели да подпомогне подготовката на местните власти, неправителствените организации и предприемачите за новия програмен период 2014-2020 г., се базира на научените уроци от настоящата финансова рамка и предоставяне на подробна информация за Оперативните програми, които ще се изпълняват от следващата година.

„Акценти в днешния информационния ден в „града на скалите“ бяха и темите за прехода от предприсъединителните инструменти към Кохезионната политика, както и често допусканите грешки, нередности и измами при разработването и управлението на проектите по Оперативните програми. Бе проведено и упражнение за разработване на индикатори при изготвянето на проект.

От името на бенефициента – община Белоградчик, заместник-кмета Росен Младенов попълни четири анкети по инициативата „Научени уроци“, съответстващи на броя оперативни програми, по които местната власт е имала активност („Регионално развитие“, „Развитие на човешките ресурси“, „Околна среда“ и „Административен капацитет“) . Екипът на ОИЦ-Видин представи и другата национална инициатива под патронажа на вицепремиера Зинаида Златанова, която се популяризира от мрежата от областни информационни центрове – конкурс за общо лого на Оперативните програми в периода 2014-2020 г.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.