Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Международната гребна регата ТИД пристига във Видин

11.08.2013 | Новини от Видин | Регионални новини

Дунавската регата ТИД' 2013 навлезе в български води на 10 август около 16 часа българско време.

Международната гребна регата ТИД пристига днес във Видин, съобщиха от Туристическо дружество “Бонония”. Очакват се около 80-90 чужди участници. В групата има и българи. Посрещането ще бъде на плажа при крепостта “Баба Вида”, където по традиция ще бъде изграден палатковият лагер на каякарите. Няколко представители на организацията с 3-4 лодки ще се включат в последния етап на регата от Видин до Силистра. Гребците ще отплават във вторник. Това е 58-то издание на най-дългата гребна регата в света, като българи участват от повече от 30 години. През този период видински представители са участвали в почти всички етапи. Най-масовото участие на местни гребци е в българския участък. Тази година от Видин се очаква да потеглят над 100 българи и около 100 чужденци, добавиха от дружеството.

Вчера на километър 833 – централният плаж в Ново село, е направен първият лагер на участниците. Международният дунавски поход е започнал на 22 юни 2013 г. в гр. Инголщад Германия и ще завърши на 6 септември на брега на Черно море в Румъния. Организатори са 8 страни – Германия, Австрия, Словакия, Унгария, Хърватска, Сърбия, България и Румъния.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.