Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Международната гребна регата ТИД отплава от Видин

13.08.2013 | Новини от Видин | Регионални новини

Тази сутрин участниците в международната гребна регата ТИД отплаваха от Видин за Лом.

Вчера Заместник-кметът на Община Видин Борислава Борисова се срещна с ръководителите на групи от осем държави (Австрия, Австралия, България, Германия, Сърбия, Румъния, Унгария и Холандия), които участват в 58-мия международен Дунавски поход ТИД – 2013. Придружаваше ги Делка Кавъркова, представител на Българската федерация по туризъм. Участниците в речната регата пристигнаха на видинския бряг в неделя и разположиха палатковия си бивак край крепостта „Баба Вида“.

Борислава Борисова приветства гостите от името на кмета на Видин Герго Гергов и благодари на организаторите на Дунавския поход за приноса им в популяризирането на нашия старопрестолен град. Тя изрази надежда, че и този път участниците са останали доволни от пребиваването си и уточни, че Община Видин е готова да съдейства и занапред, като работи за подобряване на условията и организацията за посрещането на регатата. По традиция всички ръководители на групи получиха рекламни брошури и сувенири за спомен от Видин. От своя страна представителите на гостуващите страни-участници в похода също връчиха подаръци на заместник-кмета на общината.

Дунавската регата потегли на 22 юни от Инголщадт, Германия. Днес лодките напуснаха видинския бряг, за да продължат плаването си по реката към Черно море, където походът ще завърши на 6 септември.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.