Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Специализиран софтуер ще отчита пътните такси на Дунав мост 2

24.06.2013 | Новини от Видин | Регионални новини

Софтуерната система трябва да покрива събирането и отчитането на пътните такси на превозните средства по различните категории чрез ПОС терминали.

До дни предстои да бъде сформирана комисия, която да разгледа постъпилите оферти по обявената публична покана "Изработване, доставка, въвеждане в експлоатация и поддръжка на специализиран софтуер във връзка със събиране на такси и отчитане на пътния трафик на Дунав мост при Видин – Калафат".

Крайният срок за подаване на оферти изтече на 10 юни, но към момента не може да бъде предоставена официална информация за броя на подадените оферти.

Поръчката включва доставка и инсталиране на специализиран софтуер, който да позволява ефективно събиране на пътни такси и отчитане на издадените касови бележки. Софтуерът трябва да бъде разработен за 12 работни места, като програмата ще е достъпна на български, румънски и английски език. Дейностите включват инсталиране на всички необходими компоненти и тяхното тестване, обучение на оператора и системния администратор, отговорни за сигурността и безпроблемното функциониране на системата, както и цялостната поддръжка на специализираната система за срок от 12 месеца.

Софтуерната система трябва да покривасъбирането и отчитането на пътните такси на превозните средства по различните категории чрез ПОС терминали. Чрез нея ще се отчита общият брой превозни средства по категории, преминаващи през граничния преход на река Дунав при Видин – Калафат. Системата ще съхранява получената и обработена информация в специализирана база данни, която ще включва и посоката на преминаване на превозните средства.

Прогнозната стойност на поръчката е 55 000 лв. Срокът за изпълнение на услугата е шестдесет работни дни, считано от датата на подписване на договора.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Новини от каталога

Ако желаете да получавате новини от Каталога, моля попълнете Вашия Email.


blog facebook
екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.